Glas

RevoCare B.V.

Email:
info@revocare.nl

Postadres:
Postbus 7034
5980 AA Panningen
Nederland

RevoCare specialist in glasrenovatie en oppervlakteherstel

Het bedrijf Revocare is toonaangevend op het gebied van glasrenovatie en oppervlakteherstel. Het latijns ‘Revocare’ heeft de betekenis van ‘terugroepen’ ofwel het terugbrengen in oorspronkelijke toestand. Met special ‘care’ verwijderen wij krassen uit glas, die ten gevolge van vandalisme of onbedoeld door toedoen van derden zijn veroorzaakt.

Een enkele kras, een geëtst oppervlak of de volledige krasverwijdering bij een nieuwbouwproject, Revocare heeft de expertise en de vakmensen in huis om het glas als nieuw te herstellen en kan voor u de glasbeschadiging wegwerken. Glasrenovatie is het technische antwoord op het onnodig vervangen van glas. Indien er geen stervorming of doorgaande breuk is geconstateerd, is glasrenovatie mogelijk. Renovatie van glas scheelt aanzienlijk in kosten en spaart het milieu door beperking van CO2-uitstoot.

Krassen in glas

RevoCare is specialist in het oplossen en voorkomen van beschadigingen op glas. Of het gaat om het verwijderen van een oppervlakkige kras in glas tot het verwijderen van diepe krassen in glas (zonder visuele vervorming van het glas), RevoCare biedt de helpende hand en kan de glasbeschadiging voor u wegwerken.

Glas renovatie

Ook het renoveren van een geëtst glasoppervlak, graffiti op een etalageraam, diep verontreinigde ramen, een waas of olieachtige vlekken op glas zijn geen enkel probleem voor RevoCare. Zoveel problemen met glas, zoveel oplossingen hebben wij ervoor.

De oplossing

Glas of een raam vervangen hoeft niet meer en behoort tot het verleden. Door gebruik te maken van onze uitgebreide kennis van zaken en speciaal geselecteerde professionele produkten en technieken kunnen beschadigingen worden hersteld of zelfs worden voorkomen. RevoCare beschikt over een speciaal opgeleid team van vakmensen voor het verwijderen van krassen of veredelen van glas.