FAQ

RevoCare B.V.

Email:
info@revocare.nl

Postadres:
Postbus 7034
5980 AA Panningen
Nederland

In principe kan elk glas worden bewerkt. Alleen de aanwezigheid van een coating op het glas moet worden uitgesloten, aangezien deze kan worden beschadigd door het bewerken van het glas.

De prijs voor het renoveren van glas, het verwijderen van krassen uit glas, is sterk afhankelijk van de aard van beschadiging en het te bewerken oppervlak. Gemiddeld levert het renoveren van glas een besparing van 30 tot 95%.

Nee, Revocare is geen glasleverancier of glaszetter.

  • Glas kan worden bewerkt met onze Glass-Renovator waarbij het glas diep wordt gereinigd;
  • Met Pre-Cleaner kan het glas worden gereinigd en aansluitend worden veredeld met een Glass-Protector (Nano-coating);
  • Glas kan licht worden gepolijst om het glas te ontdoen van lichte oppervlakte beschadigingen of verontreinigingen;
  • Grove verontreinigingen of beschadigingen (krassen) kunnen worden verwijderd door het glas te schuren en aansluitend in twee stappen te polijsten.

In samenspraak met uw verzekering kan het zijn dat uw verzekeraar over gaat tot het vergoeden van de glasrenovatie. Zeker wanneer vervanging van glas de enige oplossing lijkt te zijn, kijken verzekeraars mogelijk naar een alternatief voor het vervangen van glas.

Het levert een kostenbesparing op van 30 tot 95%. Daarnaast is de uitstoot van CO2 ca. 0,5 kg per kg glas. Het renoveren is een zeer milieubewust alternatief.

Alleen polijsten is meestal niet afdoende om krassen onzichtbaar te verwijderen. De combinatie van het geavanceerde RevoGlas systeem dat we toepassen met de ervarenheid van onze gecertificeerde medewerkers garanderen een goed resultaat. Ook als het om diepe beschadigingen in het glas gaat.

Ja, tenzij deze in de randzone zitten. Dan dient de glaslat of de glasplaat tijdelijk gedemonteerd te worden.

Ja, dat kan zonder problemen of beperkingen.

Ja, afhankelijk van de diepte van de vervuiling kunnen we dit renoveren of uitschuren.

Nee, wij herstellen het glas zonder vervorming, ondanks dat wij een zeer dun laagje glas weghalen. Ook bij diepere schade.

Nee, het vullen met hars blijft altijd zichtbaar doordat hars een andere lichtbrekingsindex heeft dan het glas zelf. Bij autoruiten valt dit minder op omdat het een gelaagde, bolle ruit is. Het smelten van glas zodat het terugvloeit is onmogelijk. Door de zeer hoge temperatuur die hiervoor benodigd is, zou er een thermische breuk ontstaan in het glas.

Nee, dat is een andere methode waarin andere bedrijven gespecialiseerd zijn. Wij kunnen alle soorten glas herstellen zolang er geen ster of barst in het glas zit.

Ja, dit kunnen we onzichtbaar repareren tegen een fractie van de vervangingswaarde. We werken met een droog systeem, er zal geen of zeer beperkte overlast zijn voor uw klanten.

Ja, dit is een van onze specialiteiten om dit onzichtbaar te herstellen.

Ja, in veruit de meeste gevallen kunnen we dit onzichtbaar verwijderen. Indien de inbranding van heel dichtbij heeft plaatsgevonden kan het voorkomen dat het te diep zit en onbereikbaar wordt.

Ja, hiervoor hebben we een speciale methode ontwikkeld waardoor we het glas weer geheel helder krijgen. De kosten zijn veel lager dan het vervangen van het glas.

Indien uw (etalage-)ruit is bekrast neemt u dan telefonisch of per email contact op met RevoCare. Indien u de afmetingen van het glas, de aard en de grootte van de beschadiging voor ogen heeft, kan er een inschatting worden gemaakt van de kosten voor herstel.

Nee, glasrenovatie is enkel mogelijk indien er geen sprake is van breuk of stervormige beschadigingen in het glas.