Wat doen wij

RevoCare B.V.

Email:
info@revocare.nl

Postadres:
Postbus 7034
5980 AA Panningen
Nederland

Uw partner voor tegel- en voegenreiniging, glasrenovatie en glasveredeling in heel Nederland

Vanuit een landelijk dekkend netwerk zijn wij actief als specialist op het gebied van glasrenovatie en glasveredeling. Elke lokatie wordt eerst door een van onze vakmensen beoordeeld en geïnventariseerd. Aan de hand daarvan zal worden bepaald welke techniek, wat voor producten en hoeveel manuren er nodig zijn om het probleem op te lossen en kan een prijsindicatie worden afgegeven voor de te verrichten werkzaamheden.

Door de combinatie van vakmanschap, de juiste producten, speciale technieken en het nakomen van gemaakte afspraken is RevoCare bij Wellness centra en zwembaden de partner voor het professioneel reinigen.

Kalkaanslag op glas verwijderen, glasrenovatie

De combinatie van het gebruik van de juiste producten en de juiste technieken maakt het mogelijk om vrijwel alle verontreinigingen op glas zoals kalkaanslag, veretsingen en verkleuringen uit het glas te verwijderen.

Er zijn een aantal technieken om het glas te bewerken, de te kiezen methode is sterk afhankelijk van de mate van verontreiniging van het glas. De lichtste mate van verontreiniging kan vaak met behulp van een speciaal glasrenovatie middel worden verholpen. Deze wordt op het glas aangebracht en met behulp van een polijstmachine op het oppervlak verwerkt.

Mocht de verontreiniging toch nog hardnekkiger zijn dan kan met het gebruik van ons glasrenovatiesysteem het glas gepolijst of indien nodig zelfs geschuurd worden. Zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen kunnen hiermee uit glas worden verwijderd.

Glasveredeling door middel van een Glass Protector

Na het intensief reinigen of renoveren van het glas is het raadzaam om een beschermende coating op het glas aan te brengen. RevoCare adviseert hiervoor een professionele Glass Protector op het glas aan te laten brengen. Deze protector is gebaseerd op nano-technologie en geeft het glas een onzichtbaar beschermende laag, maakt het glas water- en vuilafstotend en draagt daarmee bij aan het verlagen de wasfrequentie.

Nano-technologie in een 3 stapproces:

  1. De vloeistof met Nano-deeltjes wordt aangebracht op de oppervlakte. Nanotechnologie stap 1
  2. De Nano-deeltjes verzamelen en schikken zich. Ze bevestigen zich op de oppervlakte en vullen de poriën op. Nanotechnologie stap 2
  3. Ze worden een deel van de oppervlakte zelf en beginnen hun werk te doen: het beschermen van het oppervlak.