Wellness

RevoCare B.V.

Email:
info@revocare.nl

Postadres:
Postbus 7034
5980 AA Panningen
Nederland

RevoCare specialist in glas-, tegel- en voegwerk reiniging

Het bedrijf Revocare is toonaangevend op het gebied van glas-, tegel- en voegreiniging bij wellness centra. Het Latijnse woord ‘Revocare’ heeft de betekenis van ‘terugroepen’ ofwel het terugbrengen in oorspronkelijke toestand. Met special ‘care’ reinigen wij glas, tegels en voegen en brengen indien gewenst een beschermende coating aan op glas.

De combinatie van uitgebreide ervaring op het gebied van glas-, tegel- en voegreiniging, het gebruik van professionele produkten en systemen en het inzetten van vakmensen maakt RevoCare tot de specialist voor vele verontreinigingsproblemen in Wellness centra.

Kalkaanslag op glas en vervuilde tegels of voegen bij zwembaden

Het binnenklimaat van Wellness centra en zwembaden zorgt voor een intensieve belasting van alle materialen (glas, tegels, voegen) die binnen zijn toegepast. Dit in combinatie met agressieve schoonmaak- of desinfecterende middelen veroorzaakt een sterke vervuiling van diverse oppervlaktes. Verkalkt glas, kalkaanslag op RVS, vuil tegelwerk en voegen, alle materialen staan bloot aan de inwerking van vuil, kalk en huidvetten.

Professioneel team

RevoCare komt met grote regelmaat op deze Wellness locaties en lost deze problemen op. Het ontkalken van ramen, kalkaanslag van RVS verwijderen, tegels en voegen met een onderdruk straalsysteem reinigen behoren tot onze veel uitgevoerde werken. Indien gewenst kunnen de oppervlaktes worden voorzien van een beschermende coating.