Wat doen wij

RevoCare B.V.

Email:
info@revocare.nl

Postadres:
Postbus 7034
5980 AA Panningen
Nederland

Uw partner voor glasrenovatie, glasbescherming en glasveredeling in heel Nederland

Vanuit een landelijk dekkend netwerk zijn wij actief als specialist op het gebied van glasrenovatie en glasbescherming. Training en vakmanschap zijn nodig om een glasrenovatie en –bescherming tot een goed eindresultaat te brengen. Onze mensen verstaan de kunst om gedisciplineerd en op professionele wijze het glas te bewerken en kunnen voor u de glasbeschadiging wegwerken. Kwaliteit is bij glasrenovatie onlosmakelijk verbonden met tijd.

Glasrenovatie – Krassen in glas verwijderen

De techniek beperkt zich niet tot het polijsten van glas. Het glasrenovatiesysteem dat wij gebruiken stelt ons in staat diepe beschadigingen in het glas te verwijderen. In drie stappen wordt het glas bewerkt.

  • De eerste stap is het schuren van het glas. Hierbij wordt tot de diepte van de aanwezige kras of verontreiniging volledig uit het glas weggehaald.
  • De tweede stap betreft het voor-polijsten, hierbij wordt het glas voorbewerkt zodat het oppervlak weer glad wordt. De overgang naar het niet-behandelde glas wordt uitgevlakt.
  • De laatste stap betreft het polijsten, hierbij verdwijnt de waas en krijgt het glas zijn oorspronkelijke helderheid weer terug. Het eindresultaat toont een glasoppervlak dat helder en strak is als ware het nieuw

De hand van de meester is bepalend voor het eindresultaat. Onze mensen zijn getraind om het glas zó te bewerken dat er geen visuele vervorming van het glas ontstaat.
Training en vakmanschap zijn nodig om een glasrenovatie tot een goed eindresultaat te brengen.Onze mensen verstaan de kunst om gedisciplineerd en op professionele wijze het glas te bewerken en kunnen een glasbeschadiging wegwerken. Kwaliteit is bij glasrenovatie onlosmakelijk verbonden met tijd.

Tijdelijke glasbescherming met LiquiFoil

Gedurende de bouw wordt het glas blootgesteld aan vele soorten van vervuiling en beschadigingen. Zeker wanneer er bij een bouwproject gebruikt wordt gemaakt van kostbaar glas resulteert dit vaak in het vervangen van glas bij oplevering van een project. Daarom kiezen veel bouwbedrijven ervoor om het kostbare glas te beschermen gedurende een bouw of renovatie.

RevoCare adviseert hiervoor LiquiFoil aan te laten brengen. LiquiFoil is een vloeibare folie die het glasoppervlak gedurende de bouw beschermt tegen vuil, verf, krassen, lasspatten, cement en andere beschadigingen. Indien de LiquiFoil eenmaal is aangebracht, blijft deze perfekt op de ondergrond zitten gedurende de duur van het project. Omdat het vloeibaar wordt aangebracht is er geen materiaalverlies dat weggesneden dient te worden zoals bij conventionele folies. LiquiFoil is gemakkelijk afpelbaar en laat geen lijmresten of vervuiling achter. Het resultaat is een schoon en onaangetast oppervlak welke veel reparatiekosten zal besparen.

Glasveredeling door middel van een Glass Protector

Na het intensief reinigen of renoveren van het glas is het raadzaam om een beschermende coating op het glas aan te brengen. RevoCare adviseert hiervoor een professionele Glass Protector op het glas aan te laten brengen. Deze protector is gebaseerd op nano-technologie en geeft het glas een onzichtbaar beschermende laag, maakt het glas water- en vuilafstotend en draagt daarmee bij aan het verlagen de wasfrequentie.

Nano-technologie in een 3 stapproces:

  1. De vloeistof met Nano-deeltjes wordt aangebracht op de oppervlakte. Nanotechnologie stap 1
  2. De Nano-deeltjes verzamelen en schikken zich. Ze bevestigen zich op de oppervlakte en vullen de poriën op. Nanotechnologie stap 2
  3. Ze worden een deel van de oppervlakte zelf en beginnen hun werk te doen: het beschermen van het oppervlak.

Lasspatten op glas, olieachtige vlekken op glas of een waas op glas verwijderen

Ook het renoveren van 1) diep verontreinigd glas, 2) ramen met een waas of olieachtige vlekken, 3) lasspatten op glas of 4) verweerd glas, is allemaal geen enkel probleem voor RevoCare. Zoveel problemen met glas, zoveel oplossingen hebben wij ervoor.

Door gebruik te maken van onze uitgebreide kennis van zaken en speciaal geselecteerde professionele produkten en technieken kunnen al deze beschadigingen worden hersteld of zelfs worden voorkomen. RevoCare beschikt over een team van speciaal opgeleide vakmensen.

Glasschade herstellen

Middels de RevoGlas technieken herstelt RevoCare glasbeschadigingen zoals sterretjes, gechipt glas (schilver uit het glas) vrijwel onzichtbaar. Door de uitgebreide ervaring, de uiterst vakkundige reparatiemethodes en met juiste precisie wordt de schade professioneel herstelt zodat vervanging overbodig is.