Verwijderen kras in glas of andere glasbeschadiging

RevoCare B.V.

Email:
info@revocare.nl

Postadres:
Postbus 7034
5980 AA Panningen
Nederland

RevoCare specialist in het verwijderen van een kras in glas of een andere glasbeschadiging

Kras in glas
RevoCare is specialist in het oplossen en voorkomen van beschadigingen op glas. Of het gaat om het verwijderen van een oppervlakkige kras in glas tot het verwijderen van een diepe kras in glas (zonder visuele vervorming van het glas), RevoCare biedt de helpende hand.

Veel gestelde vragen over kras in glas verwijderen »

Glasbeschadiging
Het bedrijf Revocare is toonaangevend op het gebied van het herstellen van een glasbeschadiging of een kras in glas. Het latijns ‘Revocare’ heeft de betekenis van ‘terugroepen’ ofwel het terugbrengen in oorspronkelijke toestand. Met special ‘care’ verwijderen wij een kras in glas, die ten gevolge van vandalisme of onbedoeld door toedoen van derden zijn veroorzaakt. Een enkele kras, een geëtst oppervlak of de volledige krasverwijdering bij een nieuwbouwproject, Revocare heeft de expertise en de vakmensen in huis om het glas als nieuw te herstellen. Het herstellen van glas is mogelijk in verschillende branches.

Lees meer over toepassingen herstellen van glas »

Glasrenovatie is het technische antwoord op het onnodig vervangen van glas. Indien er geen stervorming of doorgaande breuk is geconstateerd, is glasrenovatie mogelijk. Renovatie van glas scheelt aanzienlijk in kosten en spaart het milieu door beperking van CO2-uitstoot.

Lees meer over de voordelen glasbeschadiging verwijderen »

Waarom kras in glas etalageraam laten verwijderen »

Milieu verantwoord ondernemen geld »

Besparingen glas beschadiging laten herstellen »

Direct meer informatie over kras in glas verwijderen of een andere glasbeschadiging herstellen? Mail naar info@revocare.nl.