Vlekken in glas of lasspatten in glas

RevoCare B.V.

Email:
info@revocare.nl

Postadres:
Postbus 7034
5980 AA Panningen
Nederland

RevoCare specialist in het oplossen van problemen met glas, krassen in glas, vlekken, lasspatten

Krassen op glas
RevoCare is specialist in het oplossen en voorkomen van beschadigingen op glas. Of het gaat om het verwijderen van een oppervlakkige krassen op glas tot het verwijderen van diepe krassen op glas (zonder visuele vervorming van het glas), RevoCare biedt de helpende hand.

Veelgestelde vragen over kras op glas verwijderen »

Glas renovatie
Ook het renoveren van een geëtst glasoppervlak, graffiti op een etalageraam, diep verontreinigde ramen, een waas of olieachtige vlekken op glas zijn geen enkel probleem voor RevoCare. Zoveel problemen met glas, zoveel oplossingen hebben wij ervoor. Glasrenovatie is het technische antwoord op het onnodig vervangen van glas. Indien er geen stervorming of doorgaande breuk is geconstateerd, is glasrenovatie mogelijk. Renovatie van glas scheelt aanzienlijk in kosten en spaart het milieu door beperking van CO2-uitstoot.

Lees meer over de voordelen beschadigd glas herstellen »

De oplossing
Glas of een raam vervangen hoeft niet meer en behoort tot het verleden. Door gebruik te maken van onze uitgebreide kennis van zaken en speciaal geselecteerde professionele produkten en technieken kunnen beschadigingen worden hersteld of zelfs worden voorkomen. RevoCare beschikt over een speciaal opgeleid team van vakmensen voor het verwijderen van krassen in glas of veredelen van glas.

Lees meer over toepassingen beschadigd glas herstellen »

Waarom krassen in glas verwijderen »

Milieuverantwoord ondernemen »

Besparingen glas beschadiging laten herstellen »

Direct meer informatie over kras in glas verwijderen of een andere glasbeschadiging herstellen? Mail naar info@revocare.nl.